Drapsvåpenet trolig funnet

Politiet tror de har funnet kniven som ble brukt i drapet på en 22 år gammel kvinne forrige onsdag i Bærum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Stop! Stop! I love you» skal kvinne ha skreket før hun ble knivstukket på Eiksmarka stasjon. Kvinnens 29-årige ektemann ble torsdag varetektsfengslet for fire uker med brev- og besøksforbud. Paret har tre barn sammen.

Lørdag fant en hageeier i Grinilunden en kniv i hagen som slett ikke skulle være der, melder nettutgaven til Asker og Bærums budstikke. Kniven ble funnet da hageeieren skulle klippe plenen etter ferien.

- Vi tror kniven som er funnet er drapsvåpenet, og undersøker dette videre nå, sier politiavdelingssjef Olav Brubakk til avisa.

Politiet skal blant annet sjekke om knivemballasjen som ble funnet på åstedet stemmer overens med kniven som er funnet i hagen.

Nekter straffskyld

Ektemannen til nekter for at han er skyldig, og påstår at en tredjeperson drepte kona. Denne forklaringen støttes ikke av øyenvitner.

Paret kom til landet i 1999, og fikk oppholdstillatelse i Norge på humanitært grunnlag. Ifølge mannens forsvarer René Ibsen skal begge ha slitt med psykiske problemer på grunn av hendelser i sitt hjemland.

DREPT I SKINNEGANGEN:</B> Den afrikanskfødte kvinnen i begynnelsen av 20-åra ble funnet drept i skinnegangen ved Eiksmarka stasjon etter å ha tatt Østeråsbanen fra Oslo sentrum sammen med ektemannen.