Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapsvillaen til O.J. solgt

NEW YORK (Dagbladet): O.J. Simpsons villa i Los Angeles ble i går solgt for nærmere 19 millioner kroner, til banken som den tidligere idrettsstjernen skylder 18 millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Banken kjøpte huset, fordi budene som kom inn ikke var som ventet. Bare to andre potensielle kjøpere viste interesse for den fasjonable villaen.

Budene åpnet på 1,8 millioner dollar. Etter hvert var det bare banken og en mann som personlig hadde møtt fram som fortsatte å by på villaen i det fasjonable Rockingham-strøket.

Det endelige budet var langt lavere enn det eiendomsmeklere mente villaen ville innbringe. En eiendomsmekler mente måten huset ble solgt på gjorde at kjøpere holdt seg unna.

Villaen inneholder fem soverom, seks baderom, egen tennisbane, et gjestehus på størrelse med en stor norsk villa og et svømmebasseng med olympiske mål. Når banken om en stund vil legge huset ut for salg på normal måte, vil den nye eieren på kjøpet få vissheten om at han/hun har kjøpt huset der USAs mest berømte dobbeltdrap fant sted.

Fortsatt skylder O.J. over 210 millioner kroner i ubetalte advokathonorarer og til de etterlatte etter Nicole Brown og hennes venn, Ron Goldman.

O.J. sa før auksjonen i går at han vil måtte lete etter en noe mindre bopel, aller helst i strøket der døtrene går på skole. O.J. lever i dag av penger som utbetales fra en stiftelse han opprettet til sine barn, penger ingen kan røre.

BLODIG VILLA: O.J. skylder over 210 millioner kroner i ubetalte advokathonorarer og til de etterlatte etter Nicole Brown og hennes venn, Ron Goldman. Derfor var han tvunget til å selge huset sitt, der USAs mest omtalte dobbeltdrap ble begått.