- Drar ikke hjem til Syria før Assad er borte

Syrere mener at diktator Bashar al-Assad aldri kan bli en del av Syrias framtid.

HARDT LIV:  Iman Kmino (65) flyktet fra Aleppo i Syria og til Libanon da Assad-regimets fly bombet huset storfamilien hennes bodde i. Iman mistet to av sønnene sine og sin høygravide datter i angrepet. Nå har hun ansvaret for sju barnebarn, og bor i en rønne i Libanon. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
HARDT LIV: Iman Kmino (65) flyktet fra Aleppo i Syria og til Libanon da Assad-regimets fly bombet huset storfamilien hennes bodde i. Iman mistet to av sønnene sine og sin høygravide datter i angrepet. Nå har hun ansvaret for sju barnebarn, og bor i en rønne i Libanon. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KETERMAYA (Dagbladet): - Han har drept barna våre og ødelagt landet vårt, sier Iman Kmino (65).

For snart tre år siden ble tre av Kminos barn drept da et av Assad-regimets fly bombet huset de bodde i. Den syriske kvinnen og familien var i hjemmet sitt, men bare halvparten av dem kom levende ut.

- Datteren min var gravid i niende måned og skulle snart føde. Både hun og babyen ble drept. Det ble også to av sønnene mine. Assads fly bombet livene våre i stykker. Jeg håper ingen mennesker i verden vil oppleve hva vi har, sier 65-årige Iman Kmino.

50
%
RABATT

BLACK WEEK

BLACK WEEK

Halvår
39 kr/pr. mnd
Totalt 234kr/for 6 mnd
Få 50% rabatt nå

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer