Drept av ambulanse

STOKKE: (Dagbladet): Ambulansen skulle bare frakte en hofteoperert pasient, men ble i stedet involvert i et dødskrasj. Én person omkom. Pasienten i ambulansen kom mirakuløst fra ulykken uten skader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fire biler var innblandet i dødsulykken på E18 ved Stokke i går. Ulykken oppsto da ambulansenunder syketransport kom over i feil kjørebane. En Oslo-mann i slutten av 40-årene omkom under kollisjonen med ambulansen.

Det var ca. klokka 15.00 at ambulansen skar over i motgående kjørefelt ved Furulund i Stokke.

Syketransport

Ambulansen var ikke på utrykning, men på ordinær syketransport i retning vestover mot Sandefjord. Trafikken var som vanlig relativt tett fredag ettermiddag, uten noen form for korktilstander.

- Ambulansen traff en motgående lastebil i sida og brakte så inn i en Volkswagen Polo, som var på vei mot Oslo. Den traff også en taxi før ulykkesturen endte i grøfta, opplyser vaktleder ved Tønsberg politistasjon, Olaf Kløvstad, til Dagbladet.

Det var mannen i Poloen som omkom under ulykken. Ingen andre kom alvorlig til skade, heller ikke ambulansesjåføren eller pasienten.

Norges farligste

E18 gjennom Vestfold er kjent som Norges farligste vei. Utallige er de menneskeliv som har gått tapt på denne veistrekningen de siste årene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer