Drept av flytoget i Drammen

23-åring falt på skinnegangen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): En 23 år gammel mann fra Island ble påkjørt og drept av Flytoget etter å ha havnet på skinnegangen ved Brakerøya stasjon i Drammen i 00.30-tiden natt til i dag.

- Han er ikke norsk statsborger men bor i Norge. Toget var tomt for passasjerer og passerte stasjonen i høy fart. Det var togleder som meldte inn ulykken til oss klokken halv ett i natt, sier operasjonsledere Truls Fjell ved Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.

Vedkommende skal ha blitt drept momentant i sammenstøtet, opplyser operasjonsleder Tor Stein Hagen ved Søndre Buskerud politidistrikt til dt.no.

Ulykke Politiet etterforsker saken som en ulykke og vil nå foreta en obduksjon og ytterligere vitneavhør. Togsettet som var innvolvert i ulykken er ifølge politiet kjørt inn til Loenga i Oslo og byttet ut med et annet flytog, det skriver dt.no.

Politiet antar at mannen hadde vært på fest og var på vei hjem.

- Jeg kan bekrefte at en mann ble påkjørt ved Brakerøya stasjon i natt. Toget var tomt og var på vei fra Drammen til Oslo, sier Lena Mesteby, Markeds- og kommunikasjonssjef i flytoget til Dagbladet.

Sjåføren blir tatt vare på og tatt ut av tjeneste etter vanlig prosedyre, ut over dette har jeg ingen kommentar, sier Mesteby.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer