Drept av kraftig slag mot hodet

Fortsatt ingen spor etter barna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tragedien i Coeur d\'Alene, Idaho, er fortsatt et mysterium for politiet. De tre døde, Brenda Groene (40), sønnen Slade (13) og stefaren Mark McKenzie (37), er nå obdusert, og politiet opplyser at ofrene døde av et kraftig slag mot hodet, skriver CNN.

- Ofrene var bundet og slagene utløste et blodbad i ofrenes hjem, sa talsmann for Kootenai County Sheriffs Department, Ben Wolfinger, i går.

Ofrene ble funnet drept i hjemmet i det stille nabolaget ved Lake Cour d\'Alene mandag kveld. Dødstidspunktet kan politiet ennå ikke fastslå.

- Drapene var ikke tilfeldige. Det ser ut som om gjerningsmannen var på et oppdrag, sa sheriff Rocky Watson.

Ber for barna

Etterforskerne har fortsatt ingen spor etter Groenes savnede barn, ni år gamle Dylan og åtte år gamle Shasta. Barna er etterlyst gjennom det nasjonale Amber Alert-systemet, for barn i akutt fare, samtidig som det er lett i tykke skoger, vann og bekker i området rundt hjemmet. FBI ble tidlig koblet inn i etterforskningen.

Barnas far, Steve Groene, ber for barnas sikkerhet.

- Sett dem fri i et trygt område, hvor etterforskere kan finne dem. Ring hjelpetelefonen, og la dem vite hvor barna er. Vær så snill, sa Groene i går ettermiddag.

Faren, som var skilt fra sin tidligere kone, er ikke lenger regnet som mistenkt.

De fem familiemedlemmene var sist sett søndag kveld, da de grillet utenfor hjemmet. Sammen med de fem, ble 33 år gamle Robert Roy Lutner sett. Han ble avhørt av politiet i sju timer, men er ikke mistenkt i saken. Politiet mener mannen ikke hadde noe med drapene å gjøre.

Etter hva politiet erfarer skal det ha vært flere til stede under grilling, og politiet ber folk ta kontakt.

- Vi trenger all den informasjonen vi kan få, slik at vi kan få flere tips om hva som kan ha skjedd, sier politiet.

Det hersker fortsatt håp om at de to barna er i live.

- Hvorfor skal noen komme inn i huset og drepe tre mennesker, for deretter å ta med seg de to barna? Nettopp det gir oss håp til å tro at barna fortsatt er i live, sier talsmann Wolfinger.

Savnet: Ni år gamle Dylan og åtte år gamle Shasta er fortsatt savnet etter drapene i Idaho, USA.