Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drept av råkjører

75-åring meid ned. Politiet jakter på to kjente menn i 20-årene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 75 år gammel kvinne ble i dag formiddag påkjørt i Drammen. Kvinnen ble bragt til Ullevål sykehus med blant annet bruddskader i begge beina. Men livet stod ikke til å redde. Føreren av bilen og hans passasjer har ikke blitt funnet.

- Vi har foreløpig ikke funnet føreren av bilen, men vi vet hvem mennene er, sier operasjonsleder ved Søndre Buskerud politidistrikt, Jon Sverre Thorset, til Dagbladet.no.

Ulykken skjedde på Holmestrandsveien, litt syd for Drammen. Politiet har fått opplysninger om at føreren kom i stor fart og føk over i andre kjørebane. Bilen traff så kvinnen som gikk på fortauet.

Leter blant venner

Politiet opplyser om at bilen, en BMW, er funnet bare noen hundre meter unna åstedet. Bilen hadde store skader, da den også krasjet inn i en husvegg like etter sammenstøtet med kvinnen.

- Da vi fant bilen fikk vi også identiteten til føreren. Vi håper at det ikke vil ta lang tid før vi finner gjerningsmennene. Vi leter blant annet ved forskjellige adresser og forhører oss rundt om i vennekretsene deres, sier Thorset.

Politiet opplyser om at de to gjerningsmennene tidligere har vært registrert hos politiet.