Drept av ranere

Erlend Saxegaard (30) ble skutt på åpen gate i San Salvador når han prøvde å hindre en av ranerne å ta ryggsekken hans.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du tips om saken kontakt Dagbladet.no

(Dagbladet.no): Nordmannen, som er 30 år og bosatt i Oslo, ble skutt da han forsøkte å stanse en eller flere personer som hadde ranet han og hans venninne.

- Han ble truffet i magen og brakt til sykehus. Han døde litt senere på operasjonsbordet, sier Rolf O. Berg, Norges ambassadør i Guatemala til Dagbladet.no.

Nordmannen var på gjennomreise i El Salvador da han ble drept. Hans norske venninne som var sammen med han er uskadd og har allerede forlatt landet.

Det er uklart om noen personer er pågrepet eller mistenkt i saken.

Arbeidsgiver varslet

Utenriksdepartementet bistår nå nordmannens etterlatte her i Norge. Mannens arbeidsgiver ble i morges underrettet om drapet.

Den drepte nordmannen arbeidet for et selskap i Bærum like utenfor Oslo. Selskapets ledelse ble underrettet om drapet i morges.

I løpet av dagen i dag har de ansatte blitt varslet om drapet. Firmaet mannen jobbet for har i kveld holdt åpent hus for den dreptes kolleger. De som har ønsket det har hatt muligheten til møtes og snakke sammen for å bearbeide sorgen.

<B> RANSBØLGE: Erlend Saxegaard ble skutt på åpen gate i San Salvador. Nettaviser i San Salvador skriver alle om ransbølgen som har herjet hovedstaden, og spesielt en spesiell bydel, i det siste.
DREPT: Erlend Saxegaard (30) fra Oslo ble skutt og drept under et ran i San Salvador fredag kveld lokal tid. Han var på utvidet påskeferie sammen med kjæresten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer