Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drept av støt i dusjen på ferie i Thailand

Et svensk turistpar døde i dusjen da den ble strømførende på drømmeferien i Thailand.

DREPT i DUSJEN: Det svenske paret døde i dusjen på hotellet deres da de var på ferie i Ao Nang. Foto: Scanpix
DREPT i DUSJEN: Det svenske paret døde i dusjen på hotellet deres da de var på ferie i Ao Nang. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det svenske paret var på drømmeferien med to andre venner i Thailand, da de døde på lørdag. Det var da paret bestemte seg for at de skulle ta en dusj sammen at ulykken skjedde, melder Aftonbladet.

Det var i byen Ao Nang i Krabi-provinsen at den svenske mannen, 25, og kvinnen, 23, døde av strømsjokket. De skal ha dødd rett etter ulykken.

I rommet ved siden av ventet reisevennene til paret, da de plutselig skal ha hørt et skrik.

- En av vennene løp inn på rommet, hvor hun fant vennene livløse. Da hun prøvde å gjenopplive sin døde venn fikk hun støt av strømmen, sier en venn av familien til Aftonbladet.

Drar hjem
De fire vennene hadde planlagt en rundreise i Asia fram til juni. De fire ungdommene kom alle fra en liten by i Jämtland, og hadde reist sammen i en uke da ulykken skjedde. Nå reiser de to gjenlevende hjem til Sverige.

- Det er så forferdelig, de vil bare hjem, men de har sittet i forhør hos politiet fram til nå, forteller en venn av familien til Aftonbladet.

Det er flere andre som bodde på det skjebnesvangre hotellet som også har valgt å avslutte ferien før tiden. De reiser hjem opplyser familievennen.

Politiet i Jämtland har opplyst ungdommenes slektninger og det svenske utenriksdepartementet bekrefter dødsfallet.

Skjedd før
Den opprinnelige forklaringen er at ulykken skal ha skjedd da dusjen ble strømførende på en eller annen måte. Politiet i Thailand skal undersøke saken mer.

- Dette er et av sporene som politiet arbeider med, sier Per-Anders Andersson, den konsulært ansvarlige ved den svenske ambassaden i Bangkok til Aftonbladet.

Dette er ikke første gang noe slikt har skjedd. I 2007 fant man 34 år gamle Robert Karlsson Svärd fra Stockholm død på samme måte på sitt hotellrom i Patong i Thailand.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media