Drept av varde som veltet

En mann i 30-årene ble drept da en varde veltet over han i Tromsø like før midnatt. Politiet var ikke tilstede under arrangementet som var i regi av Tromsø by.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde på fjellet som blir kalt Fløya i Tromsø. Ettersom ulykken skjedde langt fra sentrum av byen tok det tid før mannen ble brakt til sykehus. Han var i live da han ankom regionsykehuset i Tromsø, men døde like før midnatt av skadene han pådro seg.

Politiet har foreløpig liten oversikt over hva som har skjedd da ulykken inntraff.

- I følge vitner skal varden ha veltet over mannen, sier politimester Truls Fyhn til Dagbladet :på nettet. Han kan ikke svare på om varden brant da den veltet.

I løpet av nattet skal politiet foreta undersøkelser på ulykkesstedet. Pårørende blir bragt opp med helikopter i natt for å forklare seg.

Politiet fikk melding om ulykken ganske sent. Ulykken skal ha skjedd like før 23.30. En journalist ringte til politiet noen minutter senere og ba om opplysninger om ulykken. Politiet hadde da ikke fått melding om dette.

Først, 23.50, nesten en halvtime etter ulykken ble politiet oppringt av de pårørende. Da hadde de allerede kontaktet sykehuset som rykket ut for å hente den forulykkede.