Drept etter familiebesøk

En siktet 37-åring sitter i avhør etter drapet på en 80 år gammel slektning i Porsgrunn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den 37 år gamle mannen meldte seg på Porsgrunn politikammer i 8.30-tida i dag tidlig. Sju timer tidligere hadde han selv ringt og varslet politiet. I ettermiddag startet politiet avhørene av den drapssiktede 37-åringen.

- Han vil sitte i avhør utover kvelden, og skal framstilles for varetektsfengsling i morgen, sier politiadvokat Jon Borgen ved Telemark politidistrikt til Dagbladet.no.

Ifølge Borgen har 37-åringen erkjent de faktiske forholdene.

Etter det Dagbladet.no erfarer var siktede i familie med avdøde, men politiet vil foreløpig ikke kommentere et eventuelt slektsforhold nærmere.

Ifølge Borgen var 37-åringen på besøk hjemme hos avdøde i går kveld. På ett eller annet tidspunkt skal det ha oppstått en uoverensstemmelse. Den avdøde 80-åringen ble skutt med et salonggevær kaliber 22. Våpenet ble seinere funnet på åstedet.

Varslet politiet

Politiet fikk kl 01.55 natt til i dag en telefon fra en mannsperson som meldte fra om at det lå en død person i en enebolig på Østsida i Porsgrunn. Politiet rykket ut, og fant den eldre mannen liggende død i huset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer