Drept etter krangel

En samlivskrangel i et turbulent samliv skal være årsaken til at en tobarnsmor (37) ble drept i drabantbyen Bjørndal i Oslo i helga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

32-åringens forsvarer, advokat Tor Kjærvik, sier til Dagbladet at klienten har erkjent de faktiske forhold rundt drapet. Mannen er siktet for forsettlig drap.

- 32-åringen godtar varetektsfengsling. Han møter i Oslo tingrett i dag. Jeg vil imidlertid understreke at klienten ikke har erkjent straffskyld for forsettlig drap, sier advokaten.

Slåsskamp

Lørdag ettermiddag skal samboerne ha begynt en verbal krangel om personlige forhold i samlivet. Etter det Dagbladet kjenner til, forklarer 32-åringen at det etter hvert endte i slåsskamp.

Resultatet ble at kvinnen enten ble kvalt eller slått i hjel. Det er ikke brukt våpen til verken å slå eller stikke. Det foreløpige obduksjonsrapporten vil foreligge først i dag.

Venn ringte politiet

- Vi vil avvente blant annet obduksjonsrapporten før vi eventuelt endrer oppfatning om straffskyld. Men jeg kan si at det min klient har forklart om håndgemenget, kan være forenlig med den foreløpige siktelsen for forsettlig drap, sier advokat Kjærvik.

Etter at 32-åringen ble klar over at samboeren var død, ringte han etter relativt kort tid til en venn og fortalte hva som hadde skjedd. Denne vennen ringte igjen politiet, som fikk meldinga kl. 16.29 lørdag ettermiddag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer