Drept etter skoleballet

Tryglet for sitt liv før skuddene falt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tenåringene ble drept tidlig søndag foran det ene offerets bosted i Huntington i Vest-Virginia, melder AP.


Politiet tror mannen Dante Ward (19) var målet, og de tre andre ble drept for at de ikke skulle vitne om hendelsen.

Drapsmann i varetekt

Ni personer ble innbrakt til avhør mandag, fem av dem var fra Detroit. To ble løslatt senere på dagen.

- Vi har trolig skyteren i varetekt, sa politibetjent Steve Hall til AP og understrekte at politiet er veldig usikre.

Ofrene var Dante Ward (19), Eddrick Clark (18), Michael Dillon (17) og Megan Poston (16). En nabo hadde hørt skudd og en jente som tryglet for sitt liv.

- Det var et skudd og så en liten pause, og det var da jeg hørte jenta si \'Vær så snill, ikke drep meg, unnskyld\'. Så hørte jeg to skudd til, sa Michael Thomas til AP.

- Du sender barna dine avgårde til skoleballet og du bare håper at de ikke drikker og kjører. Du hadde aldri forventet at de skulle bli drept, la han til.

Flere hundre samlet seg rundt drapsstedet mandag. Mange skrev gratulasjonskort til Ward som hadde bursdag mandag - dagen etter han ble drept.

TRØSTES: Søsteren til en av de drepte, 19-åringen Dante Ward, får trøst av en venninne utenfor leiligheten der skuddene falt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer