Drept for små-penger

Egil Tostrup Bråten (23) ble trolig ranet og drept for en mindre sum penger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge venner og andre som kjente Bråten, er det svært usannsynlig at han hadde mye penger på seg da han trolig ble ranet og drept utenfor sitt hjem i Oslo natt til mandag 18. november.

Lommeboka borte

Lommeboka hans er borte, og politiet mener derfor at Bråten kan ha blitt ranet.

Bråten hadde vært på kino, og deretter delt pizza med venner, før han gikk hjemover. Ifølge Dagbladets opplysninger har ingen forklart politiet at Bråten hadde mye penger. Finn Abrahamsen, politiavdelingssjef ved Oslo politidistrikt, sier det er lite trolig at Bråten hadde mye penger på seg:

- Vi vet likevel ikke hvor mye penger han hadde på seg. Vi konstaterer at lommeboka er borte. Men bankkortene er funnet. De ble oppbevart på et annet sted enn lommeboka.

Politiet skal også ha sikret seg 23-åringens mobiltelefon.

Hvor løp drapsmannen?

Politiets hovedproblem er at de vet svært lite om hva som skjedde i Nordahl Bruns gate i tidsrommet 00.35 til 00.50 denne natta.

De vet heller ikke hvor en eller flere drapsmenn forsvant etter drapet. Ingen vitner har foreløpig hjulpet politiet.

- Gjerningsmannen kan ha forsvunnet oppover eller nedover Nordahl Bruns gate. Dersom noen har sett løpende personer, eller personer som har gått fort, i dette området rundt drapstidspunktet, er dette selvsagt uhyre interessant for oss, sier Abrahamsen til Dagbladet.

Nå vil politiet henge opp plakater på flere steder i Oslo.

<B>DREPT UTENFOR HJEMMET SITT: Her ble Egil Tostrup Bråten (23) drept 18. november.