Drept foran fire vitner

31-åringen ble knivdrept i en leilighet i Bergen i går kveld. En bekjent av offeret er pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen døde kort tid etter på sykehuset. En mann på 30 år er mistenkt i saken. Politiet etterforsker dødsfallet som drap.Meldingen om knivstikkingen i en leilighet i Bøhmergaten i Solheimsviken kom inn klokken 21.47 torsdag kveld.

31-åringen var fortsatt i live da han ble funnet. Han ble fraktet med ambulanse til Haukeland universitetssykehus med knivstikkskader i siden, men døde kort tid etter på operasjonsbordet, opplyser vakthavende kirurg til NTB.

Avhørt

Til sammen kan det ha vært seks personer til stede i leiligheten da episoden skjedde. En mann på 30 år ble straks pågrepet for forholdet. Det ble gjennomført avhør natt til fredag, og han vil bli siktet for forsettlig eller uaktsomt drap, opplyser Svein Bruarøy, operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt, til NTB.

Politiet vil ikke si noe om hendelsesforløpet, men opplyser at det i tillegg til den drepte og den pågrepne også kan ha vært fire andre vitner til stede. Det skal være minst en kvinne blant disse vitnene.

- Av hensyn til etterforskningen kan vi ikke si mer. Vi har hatt folk og teknikere på stedet, og det pågår fortsatt arbeid med å klargjøre hva som er skjedd, sier Bruarøy til NTB natt til fredag.

Vitne varslet

Ifølge bt.no var det et av vitnene som varslet politiet om hva som var skjedd. Beskjeden kom bare et par minutter etter knivstikkingen. Politiet rykket ut med fire biler og sperret av et helt kvartal ved leiligheten i Solheimsviken. Mannskapet brukte blant annet skjold da de gikk inn i bygningen.

Både offer og gjerningsmann var bekjente og vanket i samme miljø, skal politiet ha opplyst til bt.no.

Solheimsviken ligger et kort stykke utenfor Bergen sentrum, sør-vest for byen.

(NTB)