Drept fordi brødrene er fiender

Storebrødrene til Charlene Ellis er medlem i rivaliserende gjenger. Derfor ble Charlene henrettet og tvillingsøsteren forsøkt drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jenter henrettet i gjengoppgjør

Tidlig første nyttårsdag ble Charlene Ellis (18) og kusina Latisha Shakespear (17) skutt og drept i et gjengoppgjør. Charlenes tvillingsøster Sophie ligger hardt skadet på sykehus. Den fjerde av venninnene, Cheryl Shaw, er utskrevet fra sykehus, men har politibeskyttelse. Tenåringsjentene hadde vært på nyttårsfest i frisørsalongen Uniseven Studio i Birmingham. Industribyen Birmingham har vært plaget av gjenger, og innbyggerne har i lengre tid fryktet dødelige oppgjør mellom gjengmedlemmene.

Ofre for brødrenes krig

På et eller annet tidspunkt ankom medlemmer fra to rivaliserende gjenger området der frisørsalongen ligger. I fire-tida om morgenen, da de fire jentene skulle forlate festen, havnet de midt i et gjengoppgjør på gata.

Alle jentene ble skutt flere ganger i brystet fra fire forbipasserende biler. Til sammen ble minst 30 kuler avfyrt mot jentene. Gjerningsmennene har åpenbart ønsket å drepe alle fire.

- Vedkommende har hatt til hensikt å gjøre mest mulig skade, slo politiet fast etter drapene.

De to gjengene som herjer området, er 'The Burgar Bar Boys' og 'The Johnson Crew'. Gjengen 'The Burgar Bar Boys' antas å stå bak de brutale drapene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer