- Drept fordi hun ville se på tv

Simona Kjølsund (21) ville se en film. Morens samboer (64) ville ha ro i huset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Krangelen utløste dobbeltdrapet i Borge 29. november i fjor, i følge Fredrikstad Blad. Simona og moren, Inger Marie, i lokalmiljøet kjent som Inger Lise, Kjølsund (54), ble skutt med til sammen fire kuler fra en Colt kaliber 38. Fredrikstad Blad gjengir i dag deler av den dobbeltdrapssiktede 64-åringens egen forklaring til politiet.

Truffet i hodet

Utover kvelden bestemte 64-åringen seg for å legge seg. Mannen, som ser på seg selv som et typisk A-menneske, ønsket at samboeren og hennes datter skulle gjøre det samme. Men 21-åringen så på en film og ville ikke slå av tv-en. Forholdet mellom mor og datter skal ha vært svært godt, og i krangelen som oppsto, skal Inger Lise Kjølsund ha gitt beskjed om at hun tok datterens side. «Dersom du vil gå og legge deg, kan du heller ta reisesengen og legge deg ute i gangen», skal hun ha sagt. «Og du kan ta med deg Mukken» (64-åringens hund, red.anm.), skal Simona ha tilføyd, ifølge lokalavisa.

Dette var nok til at 64-åringen mistet besinnelsen og rettet to skudd mot hver av dem. Både mor og datter skal ha blitt truffet i hodet. Mannen hevder skuddene han avfyrte mot samboeren var vådeskudd, som skyldtes at han snublet i familiens hund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer