Drept i drosjekø

En 41-åring er siktet etter at en 33 år gammel mann ble slått og sparket i hjel i en drosjekø i Holmestrand i Vestfold i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet fikk like etter klokka 03 i natt melding om slåssing ved drosjesentralen ved kaia i Holmestrand.

Slag og spark

Da politi og ambulanse kom til stedet like etterpå, lå en 33 år gammel mann fra Holmestrand bevisstløs på bakken.

Den døde skal ha blitt påført en rekke slag og spark.

- Vi vet ikke hvorfor de to mennene begynte å slåss, men vi har en rekke vitner som så det hele. De vil bli avhørt fortløpende utover lørdagen, sa jourhavende ved Vestfold politidistrikt, Hans Henrik Aske i dag tidlig.

- Vi har avhørt noen av vitnene nå i formiddag, de fleste av dem bekjente av siktede, sa politijurust Ole Martin Paulsen ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.no klokka 12.30.

- Det som foreløpig er kommet ut av disse avhørene, er at det skal ha blitt sagt noe til den gjengen som siktede var sammen med. Men vi vet ennå ikke hva som skal ha blitt sagt, eller av hvem.

Pågrepet og siktet

- Gjerningsmannen befant seg fremdeles på stedet da pålitiet kom, og ble utpekt av vitner. Han ble pågrepet uten dramatikk, forteller Aske.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer