Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drept i eget hjem

En 45-åring ble seint i går kveld skutt og drept i sitt eget hjem i Sandnes. Politiet pågrep kort tid etter en bevæpnet mann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

STAVANGER/OSLO (Dagbladet): Samboeren til mannen, som var i boligen, ringte politiet like før klokka 23 i går kveld og varslet om at en mann var skutt. Ambulansepersonell kom raskt til stedet, og forsøkte forgjeves å redde 45-åringens liv.

- Foreløpig der det ut som han er truffet av to skudd, sier politiinspektør Ingrid Johansen ved Rogaland politidistrikt til Dagbladet.

Personen som varslet om drapet ga også politiet opplysninger om gjerningspersonen, noe som førte til at de raskt pågrep en 44 år gammel mann i nærheten.

- Han er siktet for forsettlig drap, og vi har beslaglagt et våpen som ble funnet på mistenkte, sier Johansen.

Ingen andre skal ha blitt påført skader, og politiet kunne i natt ikke opplyse om boligen bar tegn av en slåsskamp mellom den drepte og gjerningsmannen.

Vitneavhør

Politiet startet i natt avhør av vitnet som befant seg i bolighuset og snakket med naboer på Sandvedtunet like utenfor Sandnes. Det var ved 01-tida usikkert om den mistenkte gjerningsmannen kom til å bli avhørt i løpet av natta.

Det skal ikke være noe som tyder på at avdøde tilhører et belastet miljø i Sandnes, og politiet vet ikke om det var en fest i boligen i går kveld.

- Så tidlig i etterforskningen er det umulig å si hva dette kan dreie seg om, opplyser politiinspektøren.

45-åringens nærmeste pårørende ble varslet i løpet av natta, og en stund etter midnatt kom datteren og svigersønnen til åstedet.

Politiet sperret i natt av et område rundt boligen, og krimteknikerne startet arbeidet inne i huset.

ÅSTEDET: En 45 år gammel mann ble i natt skutt to ganger i boligen sin på Sandvedtunet utenfor Sandnes.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media