Drept i friluft

STAVANGER/OSLO (Dagbladet.no): - Mye tyder på at drapet er skjedd utendørs, sa kriminalsjef Bjørn Andersen ved Stavanger politistasjon på en pressekonferanse i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet la også fram opplysninger de hittil har holdt tilbake om sekken som ble funnet i kummen sammen med liket av Tina Jørgensen.

Sekken stammer fra en dyreforprodusent i Norwich i Storbritannia, og har blitt solgt til Felleskjøpet-systemet. Sekken har siden blitt solgt til gjenbruk til en ukjent person/bedrift. Det er funnet spor av sement/mørtel el. sodiumbikarbonat i sekken. Ifølge politiet skal det i år være videresolgt ca. 200 eksemplarer av denne typen sekk til gjenbruk i Stavanger-området.

Sekken har en oransje logo fra firmaet «Brunner Mond» og er påtrykt et serienummer. Politiet ber nå om tilbakemelding fra folk som har kjøpt slike sekker.

Kan være dumpet senere

Ifølge NTB kan nye spor i Tina-saken kan bety at drapsmannen ventet med å plassere liket av 20-åringen i avløpskummen på Jæren. Politiet ønsker nå oversikt over alle bevegelser ved Bore kirke fra 24. september til 3. oktober.

- Det er nye opplysninger som politiet har fått som gjør at vi nå utvider søket, sier kriminalsjef Bjørn Andersen ved Stavanger politidistrikt.

Han ber nå alle som har vært i området rundt Bore kirke på Klepp i tidsrommet fra 24. september til 3. oktober om å melde seg. Politiet ber også folk som rutinemessig besøker kirken om å ta kontakt.

SPESIELL TELEFON: Tina hadde en Nokia 3210 mobiltelefon med et spesielt tredimensjonalt bilde i displayet. Tinas telefon har et bilde av et slangehode, men er ellers veldig lik den på bildet.
BER OM TIPS: Sekken som ble funnet sammen med Tina har en logo lik sekken på bildet. Politiet ber nå om tilbakemelding fra kjøpere av slike sekker.