Drept i helikopterstyrt

- En mann er omkommet og en har overlevd, sier direktør Grete Myhre ved Havarikommisjonen for transport til Dagbladet.no.

Drept i helikopterstyrt
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du informasjon om denne saken? Ring 2400 00 00, send e-post til 2400db.no eller sms/mms til 2400.

(Dagbladet.no) Et helikopter ble i formiddag meldt savnet i Rostadalen i Målselv i Troms, det bekrefter hovedredningssentralen i Bodø overfor Dagbladet.no.

- En mann er omkommet og en har overlevd, sier direktør Grete Myhre ved Havarikommisjonen for transport til Dagbladet.no.Helikopteret tilhører selskapet HeliTeam og er av typen A350.

Havariinspektører på veiTre havariinspektører er på vei til Bardufoss og de regner med å være fremme ved vraket klokka 21.00 i kveld.- Vi samarbeider med politiet som sikrer vraket, men værforholdene i området er dårlige, noe som er en utfordring, sier Myhre.

- Vi fikk meldingen fra en aktiv nødpeiler 10.50 og varslet AMK i Tromsø, sier redningsinspektør Merete Jeppesen til Dagbladet.no.Helikoptret ble lokalisert klokka 13. Et norsk Bell militærhelikopter har plukket opp den ene personen og fløyet denne til Tromsø.

Når det gjelder person nummer to er det litt motstridende meldinger, opplyser hovedredningssentralen, som vil ikke bekrefte noe om tilstanden til de som er funnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer