Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drept i hurtigtørkende betong

Tre bygningsarbeidere omkom i Miami Beach.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ulykken inntraff lørdag på et høyhus under oppføring i Bel Harbour, like nord for Miami Beach i Florida. Arbeidere var i gang med å bygge 27. etasje da et stillas kollapset og de tre falt ned en etasje, og havnet i hurtigtørkende betong. Betongfyllingen var planlagt å være den siste støpen på høyhuset.

En arbeider ble helt begravd i et en meters tykt lag med betong. To andre ble delvis begravd.

Kollegene prøvde å grave dem løs, men det hjalp ikke. Redningsmannskaper utstyrt med hunder prøvde også, men livene til de begravde var ikke til å redde. En fjerde arbeider ble sendt på sykehus med hjerteproblemer.

Timer etter ulykken jobbet bygningsarbeidere med hakker for å få løs kollegene, melder Miami Herald.

- Disse menneskene ble rett og slett begravet levende i betong, sier løytnant Eric Baum i brann- og redningstjenesten i Miami-Dade.

Bygget der ulykken inntraff, skal bli et leilighetskompleks.

- Dagens hendelse er svært beklagelig, og vi tenker på familien til de involverte. Vi er svært opptatt av sikkerheten til våre bygningsarbeidere, en på dette tidspunkt har vi ingen informasjon om hva kan ha skjedd, sier firmaet som fører opp høyhuset i en pressemelding.

BEGRAVD LEVENDE: Redningsmannskapene var maktesløse mot det tykke laget med hurtigtørkende betong. Foto: Eric baum/Miami-Dade Fire Rescue/AP/Scanpix
BEGRAVD LEVENDE: Redningsmannskapene var maktesløse mot det tykke laget med hurtigtørkende betong. Foto: Eric baum/Miami-Dade Fire Rescue/AP/Scanpix Vis mer
Drept i hurtigtørkende betong
SISTE STØP: Ulykken inntraff i sluttfasen av byggingen av høyhuset.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling