Drept i middelalderduell om kvinne

Politiet mener kvinnen la til rette for duellen mellom de to mennene.

FUNNET DREPT: En 42 år gammel mann ble funnet drept her i Whalebone Lane i London i juni i år. Politiet mener mannen ble drept under det som blir beskrevet som en «middelalderduell» om en kvinne. Foto: Vickie Flores / LNP / REX / NTB scanpix
FUNNET DREPT: En 42 år gammel mann ble funnet drept her i Whalebone Lane i London i juni i år. Politiet mener mannen ble drept under det som blir beskrevet som en «middelalderduell» om en kvinne. Foto: Vickie Flores / LNP / REX / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

17. juni i år ble Giedruis Juskauskas (42) funnet blødende i Whalebone Lane i London.

Han hadde 35 knivstikk i overkroppen og halsen, og døde av skadene han hadde blitt påført.

Fengselsromanse

I etterkant av drapet har en 25 år gammel litauer tilstått å ha drept Juskauskas, men påtalemyndigheten mener at den drepte mannens kone, en 35 år gammel kvinne, har en helt sentral rolle i det brutale drapet, skriver The Telegraph.

Kvinnen har et barn sammen med den drepte 42-åringen, men endte forholdet deres i mai, samtidig som den drapssiktede 25-åringen ble løslatt fra fengsel i Litauen.

42-åringen skal imidlertid ikke ha gått med på ønsket om skilsmisse og de to skal ha fortsatt å pleie et intimt forhold, ifølge Metro.

Kvinnen møtte den drapssiktede 25-åringen via internett, og ifølge påtalemyndigheten skal «tiltaltes forhold med 25-åringen, selv om det ble pleid via internett, ha utviklet seg til et forhold som åpenbart var seksuelt».

Da 25-åringen kom til London skal kvinnen ha iscenesatt en duell mellom de to mennene, som altså begge, hver på sitt vis, skal ha hatt et seksuelt forhold til kvinnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer