DØDSULYKKE I OL-ANLEGG:  Den blå presseningen dekker over den stengte porten der to ungdommer ble drept lørdag i den olympiske bob-banen fra 1988 i Canada Olympic Park i Calgary. Banen var stengt for publikum, men åtte ungdommer testet ut OL-banen med egne tomannskjelker natt til lørdag, ifølge kanadiske medier. Foto: Larry MacDougal, The Canadian Press/AP/NTB Scanpix.
DØDSULYKKE I OL-ANLEGG: Den blå presseningen dekker over den stengte porten der to ungdommer ble drept lørdag i den olympiske bob-banen fra 1988 i Canada Olympic Park i Calgary. Banen var stengt for publikum, men åtte ungdommer testet ut OL-banen med egne tomannskjelker natt til lørdag, ifølge kanadiske medier. Foto: Larry MacDougal, The Canadian Press/AP/NTB Scanpix.Vis mer

Drept i OL-anlegg - testet stengt akebane om natta

Krasjet i en port.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To unge menn mistet livet og seks andre ble skadd da de tok med seg sin egen kjelke og akte i det olympiske akeanlegget i Calgary natt til lørdag.

En ansatt ved anlegget varslet nødetatene klokka 01.30 natt til lørdag etter meldinger om at det var flere skadde personer i det stengte anlegget.

De åtte som var involvert i ulykken - alle unge menn i tenårene - tok seg inn i anlegget etter stengetid og satte utfor banen. Et stykke ned i løypa krasjet de inn i en port som brukes til å skille akebanen fra bobbanen.

Politiet undersøker hvordan tenåringene kom seg inn i anlegget, som ble benyttet da Calgary var OL-by i 1988.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram