Drept i skytedrama på universitet i USA

En drept og 11 skadd.

BLODSPOR: Det som ser ut til å være blodspor utenfor huset ved Youngstown State University vitner om den voldsomme skyteepisoden som fant sted. En person ble drept natt til søndag. Foto: AP/Mark Stahl/Scanpix.
BLODSPOR: Det som ser ut til å være blodspor utenfor huset ved Youngstown State University vitner om den voldsomme skyteepisoden som fant sted. En person ble drept natt til søndag. Foto: AP/Mark Stahl/Scanpix.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skytedramaet skjedde på en fest 03-tide søndag morgen i huset til en studentforening ved Youngstown State University i Ohio. Ingen skal være pågrepet, men politiet har minst én mistenkt, melder nyhetsbyrået AP.

Den drepte skal være den 25 år gammel studenten Jamail Johnson. Ifølge en lokal tvstasjon var han avganselev ved universitetet og skulle blitt uteksaminert til våren. Han ble ifølge politiet skutt i hodet og nærmest henrettet.

Politiet i Youngstown har sendt politifolk til skolens område, men sier det ikke foreligger noen trusler mot selve skolen.

Skolens president var til stede på St. Elizabeth Medical Center, sykehuset der de skadde ble sendt, sammen studentene og deres familier. Et kriseteam skal være på plass for å hjelpe de pårørende.

- Dette er en trist dag for hele Youngstown-familien, sa Anderson. Tilstanden til de skadde er forløpig ikke kjent, skriver USA Today.

Årsaken til skyteepisoden er ennå ikke kjent.