Drept i uregistrert bil

To ungdommer traff tre i voldsom fart. En 18-åring ble drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 18-åring omkom i en utforkjøring i Østfold torsdag ettermiddag. En 16-åring, som skal ha kjørt bilen, en uregistrert Ford Sierra, ble alvorlig skadd i ulykken som skjedde på Dyrbekkveien, like ved riksvei 115 i Skiptvet kommune.

Bilen de to kjørte var uregistrert og skal ha holdt svært høy fart før ulykken. Bilen havnet utenfor veien og traff et tre.

- passasjeren omkom i sammenstøtet, mens bilføreren ble alvorlig skadd. Han er fraktet med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus i Oslo, opplyser operasjonsleder Follo politidistrikt til Dagbladet.no

Ved sykehuset får NTB opplyst at 16-åringen har pådratt seg alvorlige bryst- og bruddskader. Tilstanden hans er stabil og det skal ikke være fare for livet.

Politiet fikk melding om ulykken klokken klokken 17.33.

Til Dagbladet.no opplyser operasjonsleder Eivind Valland at familien tidlig kom til ulykkesstedet. Det jobbes nå med å få klarlagt omstendigheten rundt kjøringen.

(NTB)

DREPT: 18-åringen som var passasjer i den uregristrerte Ford Sierra personbilen, omkom da bilen havnet utfor veien og traff et tre.