Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drept kvinne funnet skjult i bil

Kvinnen ble meldt savnet, da hun ikke dukket opp på arbeidsplassen. Da politiet rykket ut, fant de henne drept i sin egen bil og forsøkt skjult.

MOSS: En død kvinne er funnet på en privatadresse i Moss. En mann er nå siktet for drapet. Video: Nyhetstips.no Vis mer

Det opplyser politiadvokat John Skarpeid til Dagbladet torsdag morgen. Kvinnen i 50-åra ble funnet drept på Jeløya i Moss onsdag ettermiddag. Torsdag framstilles en mann i 30-åra for varetektsfengsling i Moss tingrett.

Mannen ble pågrepet på åstedet. Han har allerede erkjent å ha drept kvinnen.

- Jeg kan gå ut med at kvinnen ble funnet i en bil på utsiden av sin bolig. Det var hennes egen bil hun ble funnet i, og hun lå gjemt i den forstand at hun var tildekket, sier Skarpeid.

Siktede har så langt ikke tatt stilling til straffskyld, ifølge politiadvokaten. Han er ikke informert om hvorvidt siktede selv stiller til torsdagens fengslingsmøte.

- Han har vært til legesjekk, og det er ingenting som hindrer ham i å stille verken fysisk eller psykisk. Men jeg vet ikke om han gjør det eller ikke, sier Skarpeid.

Savnet siden mandag

Den siktede gjennomførte onsdag kveld et langt avhør. Politiet mener å ha god oversikt over hendelsesforløpet, men vil følge opp med nytt avhør torsdag eller fredag.

Dødsårsaken ønsker Skarpeid foreløpig ikke å gå ut med. Han ønsker heller ikke å kommentere tidspunktet for drapet. Kvinnen ble meldt savnet onsdag, men hadde ikke møtt på jobb som avtalt mandag eller tirsdag.

- Jeg kan også opplyse at drapsofferet og siktede har en relasjon, og at denne ikke er familiær. Utover dette vil jeg ikke gå ut med detaljer om relasjonen. Vi fortsetter nå den tekniske og taktiske etterforskningen, sier Skarpeid.

Samler opptak

Drapssiktedes forsvarer, advokat Silje Heidar hos advokatfirmaet Ytterbøl og Co, sier hun ikke har mottatt informasjon om at klienten hennes ikke stiller til fengslingsmøtet. Hun har ingen kommentar til de nye opplysningene politiet nå går ut med.

- Min klient ble avhørt i går kveld. Det var et langt avhør hvor han forklarte seg, og det gikk bra, sier Heidar.

Politiet jobbet onsdag kveld med omfattende etterforskning på åstedet, som ligger i nabolaget Refsnes. Det ble blant annet avhørt flere vitner og foretatt rundspørring.

Politiet opplyste at de også vil gjennomføre undersøkelser av telefoner i området og sjekke eventuelle videoopptak. Den avdøde kvinnen skal obduseres ved Rettsmedisinsk institutt i Oslo.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media