Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drept mann i veikanten

Mann funnet drept med stikkskader utenfor Örebro i Sverige - mann pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Svensk politi rykket mandag kveld ut til en livløs mann som lå langs en riksvei 2,5 mil sydvest for Örebro. En 38-årig mann har nå blitt pågrepet nære funnplassen, og politiet karakteriserer ham som mistenkt, melder svenske Expressen. 38-åringen vil bli avhørt i løpet av natten, skriver Aftonbladet. 

Anonym innringer

Politiet fikk vite om saken gjennom SOS Alarm, der en kvinne ringte inn og fortalte om mannen. Hun ville ikke oppgi navnet sitt, og politiet undersøker nå om samtalen kom fra mobil- eller fasttelefon.

Knivstukket

Politiet ble varslet om saken klokka 21.25, og klokka 21.48 konstaterte politipatruljen på stedet at mannnen var død. Den drepte er ennå ikke identifisert. Mannen hadde stikkskader, og politiet var med en gang sikre på at mannen ble drept.

Torbjörn Carlson, pressetalsmann for politiet i Örebro, forteller til Expressen at funnstedet ligger i "landsbygden". Det er ennå ikke klart om mannen ble drept ved veien eller et annet sted.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!