Drept med 40 skudd

To brutale mord ryster Moskva. En av Russlands ledende mafia-sjefer ble likvidert med 40 skudd i går. Samme dag ble sjefen for en større alkoholforretning funnet drept i en jeep.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Begge drapene skjedde på bestilling, ifølge nyhetsbyrået Interfax. Mafiasjefen Rudolf Aganov satt i går ettermiddag i en kafe ved motorveien rundt Moskva da ukjente menn i kampantrekk og finlandshetter stormet lokalet og åpnet ild med automatvåpen. Aganov ble truffet av 40 skudd og døde øyeblikkelig. Livvaktene hans ble skadd.

I den andre aksjonen ble sjefen for et spritgrossistfirma og livvakten hans drept. Begge ble funnet i en jeep i Moskva. Nærmere omstendigheter var ikke kjent.

Den drepte Aganov organiserte i desember et «toppmøte» for 48 mafiasjefer i Odessa ved Svartehavet. Ukrainsk politi var informert om møtet og arresterte samtlige deltakere. Men etter kort tid ble alle av ukjente grunner satt fri.

(NTB-DPA)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer