Nordmann mistenkt for drap på Kreta:

Drept med flere stikk

I saken der en nordmann er mistenkt for drap i Chania på Kreta, opplyser rettsmedisineren overfor Dagbladet at kvinnen i 50-åra døde av 14 knivstikk.

FUNNET SØNDAG: Kvinnen ble funnet med svært mange stikkskader søndag. Foto: FlashNews.gr
FUNNET SØNDAG: Kvinnen ble funnet med svært mange stikkskader søndag. Foto: FlashNews.gr Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den avdøde kvinnen ble funnet i sitt eget hjem i 11-tida, lokal tid, søndag, men skal ha ligget død i flere dager, ifølge de rettsmedisinske undersøkelsene.

- Hun hadde 14 stikkskader, sier rettsmedisiner i den greske byen Chania, Stamatis Belivanis, til Dagbladet seint mandag kveld.

Til den greske avisa haniotika-nea.gr forteller Belivanis at den avdøde kvinnen hadde stikkskader flere steder i øvre region av overkroppen. Kvinnen døde som følge av stort blodtap, og skal ifølge rettsmedisineren ha dødd en gang mellom 13. og 14 januar.

- Samboere

Ifølge greske medier var den drapsmistenkte nordmannen og den avdøde kvinnen samboere på den greske ferieøya. Mannen er nå etterlyst.

- Flyktet i bil

Nordmannen skal ha flyktet i drapsofferets bil, ifølge greske medier. Han er foreløpig ikke pågrepet og jaktes av politiet. Politiet har tro på en snarlig pågripelse og mener mannen fortsatt befinner seg på den greske ferieøya.

Ifølge Zarpanews.gr skal mannens navn ikke ha dukket opp på passasjerlister til verken fly eller ferjer.

Chania og områdene rundt er en svært populær feriedestinasjon på den greske øya.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer