Drept med tre skudd i hodet

En 34 år gammel nordmann ble i går ettermiddag, norsk tid, drept med tre skudd i hodet i den brasilianske turistbyen Ponta Negra. Geir Pettersborg (46) måtte i natt identifisere den drepte. Han mener bestekameraten ble utsatt for et komplott.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg kommer rett fra likhuset nå. Dette er helt for jævlig, sa Pettersborg til Dagbladet i natt. Han var også den første etter politiet som kom til åstedet i går ettermiddag.

- Det var et forferdelig syn. Der så jeg min beste kamerat ligge drept i et skogholt, med tre skudd i hodet. Det var helt uvirkelig. Han var begynt å bli som en bror for meg, sier 46-åringen.

Den drepte mannen var fra Silsand i Troms, og hadde flyttet til Ponta Negra for omlag ett år siden. Han var gift med en brasiliansk kvinne.

Geir Pettersborg er fra nabobyen Finnsnes. Han har bodd i Ponta Negra noen måneder lengre enn den drepte. Pettersborg er også gift med en brasiliansk kvinne. Sammen med den derepte drev han på med eiendomsutvikling i den koselige byen like ved delstats-hovedstaden Natal i nordøst-Brasil.

15000 kroner

- Hva skjedde?

- Min kamerat dro ut i morges for å se på en tomt, sammen med en eiendomsmegler. Han kjente megleren fra før, etter å ha kjøpt en eiendom av ham. Min kamerat hadde 6.000 real (omlag 15.000 kroner) med seg i bilen, fordi han skulle gjøre opp med en tidligere forretningsforbindelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.