Drept mens han lekte

Nabo utpekt som drapsmann.

DREPT: Fem år gamle Cannon Hinnant var ute og lekte med de to søstrene sine da han ble brutalt skutt og drept. Foto: Gofundme.com
DREPT: Fem år gamle Cannon Hinnant var ute og lekte med de to søstrene sine da han ble brutalt skutt og drept. Foto: Gofundme.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lille Cannon Hinnant (5) lekte utenfor familiens hjem og syklet på sykkelen sin, da han ble brutalt skutt og drept forrige søndag.

Ifølge politiet er en 25 år gammel nabo utpekt som drapsmannen. Faren til Cannon, Austin Hinnant sier til ABC News, at han og mannen som nå er tiltalt for å ha drept sønnen hans, har hatt et ukomplisert forhold gjennom de åtte årene de har bodd i nabolaget.

Spiste middag sammen

Dagen før det brutale drapet mens trebarnsfaren Austin Hinnant sto og grillet, la han merke til naboen som satt litt ettertenksom i bilen utenfor. Derfor inviterte ham han på middag.

- Vi spiste sammen og delte en øl på terrassen. Jeg husker jeg sa at vi som naboer må ta vare på hverandre, forteller Austin Hinnant til ABC News.

Dagen etter ble sønnens hans skutt i hodet på kloss hold.

Tidligere dømt

- Vi startet som vi pleier å gjøre på søndager. Vi gikk i kirken, kom hjem og spiste. Barna gikk ut og lekte som en helt annen vanlig søndag. Så hørte jeg skuddet, løp ut og det første jeg så var at sønnen min lå livløs på bakken, forteller faren til ABC News.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer