Drept momentant mot vogntog

Personbil over i feil kjørefelt på E6 i Skogn i morges.

 KNUST:  Personbilen ble knust og føreren drept momentant i frontkollisjonen med dette vogntoget på E6 i Skogn ved 05.15-tiden i morges. Foto: TOR AAGE HANSEN.
KNUST: Personbilen ble knust og føreren drept momentant i frontkollisjonen med dette vogntoget på E6 i Skogn ved 05.15-tiden i morges. Foto: TOR AAGE HANSEN.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


(Dagbladet.no): En mann i 30-årene fra Nord-Trøndelag mistet livet i morges i en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil på E6 sør for Levanger.

Den omkomne kjørte sørover i en personbil, kom over i feil kjørefelt og traff en stor godsbil med henger rett i fronten.

- Kollisjonen skjedde ved 05.15-tiden, og mye tyder på at personbilsjåføren ble drept momentant. En politipatrulje var ute på veien, og kom til ulykkesstedet bare noen minutter etter, sier operatør Oddvar Fossum ved Nord-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no.

Den 26 år gamle sjåføren i godsbilen fra Trondheim kom ikke fysisk til skade.

Sterkt preget
- Han er sterkt preget av det som har skjedd, og er tatt hånd om av helsepersonell, sier Fossum.

Dødsulykken skjedde på en rett og oversiktlig strekning i Skogn. Det er midtdelere på E6 noen kilometer lenger sør, men ikke der ulykken skjedde.

De to sjåførene var aleine i bilene.

- Det var flere biler ute på veien, og vitner til selve ulykken og kjøring i forkant. Alle omstendighetene er ikke klarlagt, men det er på det rene at det var personbilen som kom over i feil kjørefelt. Ingen vitner har meldt om noe unormalt med godsbilen, opplyser operatør Oddvar Fossum ved operasjonssentralen i Nord-Trøndelag politidistrikt.

Ved 07-tiden var ulykkesstrekningen fortsatt stengt og merket for omkjøring.