Drept momentant mot vogntog

Personbil over i feil kjørefelt på E6 i Skogn i morges.

KNUST:  Personbilen ble knust og føreren drept momentant i frontkollisjonen med dette vogntoget på E6 i Skogn ved 05.15-tiden i morges. Foto: TOR AAGE HANSEN.
KNUST: Personbilen ble knust og føreren drept momentant i frontkollisjonen med dette vogntoget på E6 i Skogn ved 05.15-tiden i morges. Foto: TOR AAGE HANSEN. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En mann i 30-årene fra Nord-Trøndelag mistet livet i morges i en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil på E6 sør for Levanger.

Den omkomne kjørte sørover i en personbil, kom over i feil kjørefelt og traff en stor godsbil med henger rett i fronten.

- Kollisjonen skjedde ved 05.15-tiden, og mye tyder på at personbilsjåføren ble drept momentant. En politipatrulje var ute på veien, og kom til ulykkesstedet bare noen minutter etter, sier operatør Oddvar Fossum ved Nord-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no.

Den 26 år gamle sjåføren i godsbilen fra Trondheim kom ikke fysisk til skade.

Sterkt preget- Han er sterkt preget av det som har skjedd, og er tatt hånd om av helsepersonell, sier Fossum.

Dødsulykken skjedde på en rett og oversiktlig strekning i Skogn. Det er midtdelere på E6 noen kilometer lenger sør, men ikke der ulykken skjedde.

De to sjåførene var aleine i bilene.

- Det var flere biler ute på veien, og vitner til selve ulykken og kjøring i forkant. Alle omstendighetene er ikke klarlagt, men det er på det rene at det var personbilen som kom over i feil kjørefelt. Ingen vitner har meldt om noe unormalt med godsbilen, opplyser operatør Oddvar Fossum ved operasjonssentralen i Nord-Trøndelag politidistrikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer