Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drept og hardt skadd i bilulykke

En 17-åring mistet livet og en annen ung gutt ble hardt skadd i en bilulykke i Maursund-tunnelen i Skjervøy utenfor Tromsø i morges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bilen med fem ungdommer gikk rundt, og den 17 år gamle gutten og den andre ungdommen ble kastet ut av bakvindet på bilen. Ulykken skjedde ved 7.30-tiden.

De ble fraktet til Regionsykehuset i Tromsø, som ved 11.30-tiden opplyste at 17-åringen hadde dødd på operasjonsbordet.

Bilen var i Maursund-tunnelen da den fikk sleng. Bakdelen på slått i tunnelveggen, og bilen gikk rundt, sier jourhavende politiadvokat Torstein Hevnskjel ved Troms politidistrikt.

De tre andre ungdommene som var i bilen og som fikk lettere skader var den mannlige sjåføren og to jenter som var passasjerer.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling