Drept på åpen gate

En 27 år gammel mann av utenlandsk opprinnelse ble skutt og drept i det som trolig er et oppgjør mellom A- og B-gjengen i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble avfyrt rundt fem skudd med to våpen, og en person ble bragt til Ullevål sykehus med skuddskader i brystet og magen. Ytterligere en person skal være skadd i det som trolig er et gjengoppgjør mellom A- og B-gjengen i Oslo. Den andre personen er bragt til sykehus med knivskader.

Ved 21-tida i kveld opplyser politiet at den 27 år gamle mannen døde av skadene.

Politiet er foreløpig sparsomme med opplysninger rundt drapet. De avhører vitner og har foreløpig ikke pågrepet noen mistenkte. De vil ikke utelukke at det dreier seg om et gjengoppgjør.

Skyteepisoden fant sted på en parkeringsplass ved Kolstadgata.

Knivstukket

21-åringen som ble knivstukket, skal nå være utenfor fare. Han ble operert på Ullevål sykehus i kveld, og politiet vil avhøre ham senere i kveld, melder NTB.

Politiet ble varslet like etter klokka 19.30.

Hørte skudd

Torgeir Høgevold or rett ved og forteller at han hørte fire skudd bli avfyrt med et våpen av lettere kaliber, deretter hørte han et skudd bli avfyrt med et våpen av tyngre kaliber. Da han kikket ut av vinduet mot Kolstadgata så han fire menn, en av dem med finlandshette som sprang avgårde. Kort tid etter så han en rød bil kjøre avgårde i høy hastighet.

Politiet har tatt inn seks ungdommer for avhør. De har i første omgang status som vitner, melder Aftenposten Interaktiv.

VITNEAVHØR: Politiet foretok en rekke vitneavhør på åstedet for drapet.
AVSPERRET: Området rundt Kolstadgata ble sperret av etter skudd-dramaet på Tøyen i kveld.