DREPT: Mannen i 30 årene ble skutt i natt på den populære nattklubben Nivå i Göteborg. Ifølge avisa Expressens opplysninger dreier det seg om et oppgjør i Göteborgs underverden. Foto: Björn Andersson / Expressen
DREPT: Mannen i 30 årene ble skutt i natt på den populære nattklubben Nivå i Göteborg. Ifølge avisa Expressens opplysninger dreier det seg om et oppgjør i Göteborgs underverden. Foto: Björn Andersson / ExpressenVis mer

Drept på dansegulvet

Svensken i 30 årene ble skutt i hodet på utested i Göteborg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Mannen i 30-årene var ute på den populære nattklubben Nivå sammen med venner. Han sto på dansegulvet da en ukjent man kom bort til ham, rettet en pistol mot hodet hans, og skjøt.

- Han døde umiddelbart, sier et vitne til expressen.se

Ingen er pågrepet etter drapet på nattklubben Nivå, men politiet oppgir å ha et signalement på drapsmannen. Panikk Den populære nattklubben var full av gjester da drapet skjedde. Etter at skuddet falt, brøt det ut panikk.

— Først forsto jeg ingenting og det var mørkt og mye folk. Plutselig så jeg en fyr ligge på gulvet. Selvsagt ble jeg redd. Vi forsøkte bare å komme oss ut så fort som mulig, forteller Ahmed Hassu til Göteborgs-Postens nettutgave. Vaktene på utestedet forteller at de hørte bråk inne i lokalet rett før skytingen. De så ikke hvem som avfyrte de dødelige skuddene. Store politistyrker var raskt på plass, men gjerningsmannen skal ha flyktet fra stedet før de ankom. Alle gjestene ble registrert av politiet før de fikk forlate lokalet.

- Oppgjør i underverdenen - Vi vet hvem den drepte er, han er kjent for politiet fra tidligere, forteller politiets operasjonsleder Peter Kron. Ifølge expressen.se tyder ubekreftede opplysninger om at det dreier seg om et oppgjør i Göteborgs underverden.

Politiet kjenner ikke motivet bak drapet, men sier at de ikke har opplysninger som tyder på at drapet er gjengrelatert. — Nei, det har vi ikke. Jeg kan selvsagt ikke utelukket det, men det foreligger ingen konkrete mistanker om det, sier Kron.