Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drept på fest

SKIEN (Dagbladet): En 35 år gammel mann ble i går kveld stukket til døde på fest i et bolighus ved Røra badeplass i Porsgrunn. Festdeltakerne ringte fortvilet etter ambulanse og politi, men livet sto ikke til å redde. En jevngammel mann er pågrepet og siktet for drapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den siktede ble pågrepet inne i huset straks politiet kom til stede. Da lå den drepte på gulvet inne i huset.

Kniven som politiet mener er drapsvåpenet, ble også funnet på åstedet.

I går kveld jobbet teknikere fra Porsgrunn politistasjon i huset.

I avhør

- Vi føler oss sikre på at mannen er død som følge av knivstikkingen, uttaler politiinspektør Odd Reidar Humlegård ved Porsgrunn politistasjon.
Det var ved 21-tida i går at drapet fant sted. Politiinspektør Humlegård regner det som sikkert at det er gjerningsmannen som i natt satt i avhør. Avhørene ble påbegynt en times tid etter at drapet ble begått.

Ved midnatt hadde den siktede ikke erkjent drapet.

Samtidig med at gjerningsmannen ble pågrepet, tok politiet med seg en håndfull andre personer fra det toetasjes privathuset som ligger usjenert til i skogkanten. Politiet tror flere personer kan ha sett selve drapet.

Ikke fyll

- Vi har tatt flere personer, både kvinner og menn, til avhør. Nå vil vi forsøke å danne oss et bilde av hva som har skjedd forut for handlingen, opplyste politiet seint i går kveld.

Politiet understreker at sammenkomsten i huset ikke på noen måte bar preg av fyll. Likevel opplyses det at gjerningsmannen var noe beruset, men ikke mer enn at han kunne avhøres kort tid etter pågripelsen.

Hele Norges coronakart