Drept på grunn av ødelagte gjenstander

Ragnar B. Abrahamsen ble drept på Vollheim gård.

VOLLHEIM GÅRD: To personer er drept på "Dødens gård" i Søndre Land. Nå pågår rettssaken på Lillehammer. Foto: JAQUES HVISTENDAHL/DAGBLADET
VOLLHEIM GÅRD: To personer er drept på "Dødens gård" i Søndre Land. Nå pågår rettssaken på Lillehammer. Foto: JAQUES HVISTENDAHL/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLEHAMMER (Dagbladet.no): Den tiende rettsdagen i Søndre Land-saken er i gang, og nå er det Knut Keiko Rønningen Kaasastul (32) som skal forklare seg.

Kaasastul er tiltalt for medvirkning til drapet på Ragnar B. Abrahamsen. Han ble drept på det som etterhvert ble døpt til «dødens gård» 28. desember 2007.

Skutt med rifleAbrahamsen ble skutt fire ganger med rifle.

I dag forklarte Kaasastul at motivet for drapet skal ha vært at han stjal ting fra Berit Thorstensen, og tuklet med barn. Han skal blant annet ha ødelagt en elefantfigur.

Kaasastul fikk en telefon fra Knut Arne Thorstensen 15. desember. Thorstensen fortalte at han var misfornøyd med en som bodde på gården, nemlig Abrahamsen.

- Han skulle bort. Han skulle tas av dage, sa Kaasastul.

Da Kaasastul spurte om grunnen til av Abrahamsen skulle drepes, fikk han som svar at han hadde ødelagt kunstgjenstander som tilhørte Berit. Dessuten skulle han ha tuklet med barn.- Jeg spurte om dette var nok, og sa at dette ville jeg ikke noe med å gjøre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer