Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drept på irsk pub i London

I desember ble drapssiktelsen mot mannen (45) frafalt. I februar ble han selv drept i London.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Engelskmannen var siktet for å ha slått ned en 35 år gammel landsmann med en jernstang på Stabekk 1. august i fjor. 35-åringen døde av skadene dagen etter. I desember ble siktelsen frafalt på grunn av bevisets stilling, og engelskmannen dro rett hjem til London.

Knivstukket

Søndag for ei uke siden havnet 45-åringen i slåsskamp på en irsk pub i Middlesex i London. Etter å ha blitt knivstukket to ganger tok han seg blødende om bord på en buss, der han segnet om. Livet hans sto ikke til å redde, skriver Budstikka.

Engelsk politi har arrestert en 29 år gammel mann for knivdrapet. Nå undersøker de om drapet på noen måte kan være knyttet til hendelsen på Stabekk. Gjennom Interpol har de tatt kontakt med kriminalavdelinga ved Sandvika politistasjon. Foreløpig ønsker ikke politiet å spekulere i en slik kobling.

-  Vi vet ikke om det er noen sammenheng mellom de to sakene, sier politioverbetjent Olav Brubakk til Budstikka.

Sigarettkrangel

De to mennene var i Norge i fjor sommer for å jobbe. Sammen med flere andre dro de rundt i Bærum for å tilby asfaltlegging og andre tjenester til huseiere i kommunen. De hadde tatt inn på vandrerhjemmet i Holtekilen da den 35 år gamle mannen ble slått ned med en jernstang etter en krangel om sigaretter. Flere vitner pekte ut den avdøde 45-åringen som gjerningsmann, men selv nektet han all straffskyld.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!