Drept på nudiststrand

En nudistkrangel endte på tragisk vis i Lyon i Frankrike.

I FRANKRIKE: Det var i den 2200 hektar store Miribel-jonage-parken i Lyon at en nudist ble drept. Foto: Shutterstock/NTB

I FRANKRIKE: Det var i den 2200 hektar store Miribel-jonage-parken i Lyon at en nudist ble drept. Foto: Shutterstock/NTB

Vis mer
Publisert

Lørdag morgen ble et mareritt for de besøkende på nudiststranda La Mama i Miribel-Jonage-parken i Lyon.

En 76 år gammel mann skal ha skutt og drept en 46 år gammel mann etter en krangel mellom de to nudistene, forteller statsadvokat Christophe Rode til Le Dauphine.

76-åringen er nå varetektsfengslet og siktet for drapet.

Krangelen mellom de to oppsto etter at den avdøde 46-åringen skal ha oppført seg svært dårlig i løpet av morgenen på stranda.

Mannen skal blant annet ha onanert mens han stirret på en kvinne, og ropt mot andre nudister på stranda, har vitner fortalt flere franske medier.

Det skal ha irritert den nå drapsmistenkte pensjonisten som, i motsetning til 46-åringen, skal ha vært en gjenganger på stranda.

Det oppsto etter hvert en krangel mellom den avdøde og en kvinne før den mistenkte skytteren så ble innblandet.

De to mennene gikk vekk fra de andre på stranda og fortsatte krangelen. Det er da 76-åringen skal ha hentet fram et våpen fra sekken sin og avfyrt minst tre skudd.

Et av skuddene traff 46-åringen i brystet. Sykkelpolitiet i området var raskt på plass og pågrep 76-åringen uten noe dramatikk.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer