Drept på sin første nattevakt

Saqib (27) fikk bare én nattevakt som drosjeeier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politikjenning siktet(Dagbladet.no): 18-åringen som er siktet for å ha drept drosjesjåfør Saqib Ghani (27) i Sandvika i natt, erkjenner de faktiske forhold. Mannen nekter imidlertid straffskyld.

Det opplyste Asker og Bærum politidistrikt på en pressekonferanse i ettermiddag.

Ville bytte bort vakta

Saqib Ghani ble drosjeeier i sommer med lisens fra Norgestaxi. I natt hadde han sin aller første nattevakt i egen bil. Han kom rett fra cricket-kamp med venner. Kampen sluttet klokken 22. Tre kvarter senere ringte han sin kollega og venn Iftikhar Ahmed Gondal.

- Han lurte på om jeg kunne ta nattevakten hans. Han visste at bilen min var på verksted og at jeg derfor ikke kunne kjøre. Selv hadde han lyst til å være sammen med familien. Jeg valgte å si nei. Den telefonsamtalen kommer jeg aldri til å glemme. Det kunne ha vært meg, sier Gondal til Dagbladet.no.

300 kroner

Han og en rekke kolleger, venner og familie samlet seg utenfor hovekontoret til Norgestaxi i formiddag. De parkerte drosjene sine i sympati med sin drepte kollega. En av vennene hilste på Saqib da han kjørte forbi ved midnatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer