Drept på vei hjem fra ferie

Det norske paret kjørte av veien på Autobahn. Det gikk bra. Men så kom en trailer bakfra i voldsom fart.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En norsk kvinne (25) ble drept etter at bilen hun satt i ble knust av en trailer på Autobahn i Tyskland.

- En 25 år gammel norsk kvinne ble drept i ulykken. Hun satt i en bil som stod stille på veiskulderen, og ble påkjørt av en trailer, opplyser Olaf Wedderen i det tyske politiet til Dagbladet.no.

Kvinnen var høyst sannsynlig på vei hjem fra ferie i Sør-Europa.

Ulykken skjedde i 06.00-tiden i dag morges på motorveien A7 mellom Owschlag og Jagel, omtrent 45 kilometer fra grensa til Danmark.

Bilens sjåfør, en 24 år gammel norsk mann, overlevde ulykken. Han og sjåføren av en annen bil som hadde stoppet for å hjelpe paret, behandles nå på et lokalt sykehus. De to nordmennene var ikke gift.

Det som skjedde var at parets bil fikk problemer Paret kjørte av Autobahn på høyre side og traff autovernet. Det gikk bra med begge to. Like etter ulykken kommer ifølge polizeinews.de en bil med tre tyske soldater. De stopper for å hjelpe paret. De varsler også politiet. Så får de tre se en stor trailer rase mot dem. De hopper av motorveien og redder livene sine. En ble skadd. Men traileren forsetter fremover og dundrer inn i den norske bilen. Kvinnen har ingen sjanse til å overleve. Mannen hun hadde mes seg kom seg ut av bilen før sammenstøte og ble lettere skadet, men alvorlig sjokket.

Førerer av traileren var 26 år gammel.

Utenriksdepartementet er informert om ulykka. Nå jobber KRIPOS med å informere de pårørende hjemme i Norge.

<B>SMADRET:</B> En trailer kom bakfra og smadret den norske bilen. Like før hadde nordmennene selv kjørt av veien.