Drept torpedo funnet i varebil

Liket av den drepte torepdoen Eivind Johansen ble funnet i en varebil på Roa på Hadeland sent i går kveld. En 27-åring har tilstått drapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ved 23-tida i går kveld sperret politiet på Hadeland av et større område ved Roa stasjon. Politiet hadde fått melding om at liket av den kjente torpedoen lå inne i en hvit varebil som var hensatt på en parkeringsplass.

I to timer arbeidet tre tekniske etterforskere fra Oslo politidistrikt med å sikre spor på utsiden av bilen. Først like etter 02 i natt åpnet de bilens dører og gikk inn i lasterommet. Det var fylt med bygningsmaterialer, og rutene på bilen var sotet ned med sort spraymaling, trolig for å hindre innsyn.

Tilsto drap

En 27 år gammel mann ble sent i går kveld siktet for drapet på Eivind Johansen. Han tilsto etter kort tid i avhør, men hevdet at han drepe torpedoen i selvforsvar. Drapet skal ha skjedd et annet sted enn der liket ble funnet.

Mannen som er pågrepet tilhører MC-miljøet i Norge. Han møtte på Oslo politidistrikt sammen med sin advokat Per Sjong Larsen i går kveld ved 20-tida. Johansen ble trolig drept i MC-klubben Untouchables sine lokaler i Strømsveien i Oslo. Drapet skjedde trolig tirsdag.

Fornærmet

Etter hva Dagbladet kjenner til skal Eivind Johansen ha blitt fornærmet av et MC-medlem, og bestemt seg for å ta et oppgjør med ham. I samme slengen skulle han kreve inn penger for et bilkjøp, av noen i klubblokalene.

Siktede blir trolig fremstil for Oslo forhørsrett klokka 13 i ettermiddag, eller lørdag formiddag.

FUNNET DREPT: I denne varebilen, som sto parkert på Hadeland, ble torpedoen Eivind Johansen funnet drept.
<B>MULIG ÅSTED:</B>Torpedoen ble trolig drept i lokalene til MC-klubben Untouchables på Alnabru i Oslo.
<B>SPERRINGER:</B>Politiet har sperret av området utenfor MC-klubben til Untouchables.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer