Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drepte 27 og solgte organene

En sudansk mann, som var ansatt ved et likhus i Jemens hovedstad Sanaa, har tilstått å ha drept 27 unge jenter og kvinner. Motivet skal ha vært organsalg til utlandet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet tror den 45 år gamle Mohammed Adam har hatt medhjelpere, og at de dødes organer er solgt til forskningsinstitusjoner i andre arabiske land.

Etterforskere fra Jemen har nå reist til Jordan og Kuwait, der Adan også har bodd og arbeidet tidligere. Ifølge politiet skal han være utvist fra begge disse landene, men det er ikke kjent hvorfor.

Før han flyttet til Jemen bodde sudaneren i Israel, der han sonet en tre måneder lang fengselsstraff. Det er heller ikke kjent hva som var bakgrunnen for dette.

I Sanaa arbeidet Mohammed Adam ved likhuset til Universitetets medisinske fakultet, og legestudentene reagerte med vantro og sinne da saken ble kjent.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling