Drepte 90-åring og ville spise hjertet og tunga hans med bønner

Kannibal-historie ryster fransk småby.

ETTERFORSKES:  Fransk politi viser naboer av den drepte 90-åringen bilder, som et ledd i etterforskningen. En ung hjemløs mann er tatt for å drap og for å ville spise hjertet og tunga til den avdøde. Foto: AFP PHOTO / REMY GABALDA / NTB Scanpix
ETTERFORSKES: Fransk politi viser naboer av den drepte 90-åringen bilder, som et ledd i etterforskningen. En ung hjemløs mann er tatt for å drap og for å ville spise hjertet og tunga til den avdøde. Foto: AFP PHOTO / REMY GABALDA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den lille franske byen Noulhian er rystet etter at en av deres innbyggere har blitt drept på makabert vis.

En hjemløs 26-åring brøt seg inn hos en 90 år gammel mann i går kveld, og skal ha slått han ihjel med en metallgjenstand han skaffet seg i låven hos mannen, melder AFP, ifølge France24.

26-åringen skal ha fortalt etterforskerne at han hørte stemmer i hodet, og at han satte fyr på 90-åringens kropp, før han tok ut hjertet og tungen - med den hensikt å spise de, forteller en kilde nær etterforskningen til AFP.

- Det var ikke noe vakkert syn, sier kilden.

Offeret skal ha blitt funnet med et åpent sår i siden, og det skal ha blitt funnet et stykke kokt kjøtt på en tallerken, sammen med hvite bønner hentet fra 90-åringens kjøleskap.

26-åringen skal også ha angrepet en annen mann før han ble anholdt av politiet ved midnatt, og skal da ha forholdt seg rolig, forteller jurist Chantal Firmigier-Michel til AFP.

- Det virker som at han har handlet på grunn av stemmene, meldinger som han mottok og som fortalte han å gjøre som han gjorde. Det er hans første utsagn, sier Firmigier-Michel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer