Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drepte 90-åring og ville spise hjertet og tunga hans med bønner

Kannibal-historie ryster fransk småby.

 ETTERFORSKES:  Fransk politi viser naboer av den drepte 90-åringen bilder, som et ledd i etterforskningen. En ung hjemløs mann er tatt for å drap og for å ville spise hjertet og tunga til den avdøde. Foto: AFP PHOTO / REMY GABALDA / NTB Scanpix
ETTERFORSKES: Fransk politi viser naboer av den drepte 90-åringen bilder, som et ledd i etterforskningen. En ung hjemløs mann er tatt for å drap og for å ville spise hjertet og tunga til den avdøde. Foto: AFP PHOTO / REMY GABALDA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den lille franske byen Noulhian er rystet etter at en av deres innbyggere har blitt drept på makabert vis.

En hjemløs 26-åring brøt seg inn hos en 90 år gammel mann i går kveld, og skal ha slått han ihjel med en metallgjenstand han skaffet seg i låven hos mannen, melder AFP, ifølge France24.

26-åringen skal ha fortalt etterforskerne at han hørte stemmer i hodet, og at han satte fyr på 90-åringens kropp, før han tok ut hjertet og tungen - med den hensikt å spise de, forteller en kilde nær etterforskningen til AFP.

- Det var ikke noe vakkert syn, sier kilden.

Offeret skal ha blitt funnet med et åpent sår i siden, og det skal ha blitt funnet et stykke kokt kjøtt på en tallerken, sammen med hvite bønner hentet fra 90-åringens kjøleskap.

26-åringen skal også ha angrepet en annen mann før han ble anholdt av politiet ved midnatt, og skal da ha forholdt seg rolig, forteller jurist Chantal Firmigier-Michel til AFP.

- Det virker som at han har handlet på grunn av stemmene, meldinger som han mottok og som fortalte han å gjøre som han gjorde. Det er hans første utsagn, sier Firmigier-Michel.