Drepte alle barna med gift

Ville skåne dem for skilsmissen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Jim Junior Nice (33) fra Idaho har i retten innrømmet å ha drept de tre barna sine, tvillingene Justin og Spencer (6) og Raquel Anna (2), med gift. Grunnen var at han ville skåne dem for skilsmissen han og kona gikk gjennom, skriver CNN.

Skilsmissedokumentene viser at Jim og kona Leslie mistet omsorgsretten for barna etter at det fjerde barnet deres, Ian på 22 måneder, druknet i ei grøft i en lokal park i fjor.

De tre gjenlevende barna ble plassert hos besteforeldrene i ni måneder, men Jim og Leslie fikk tilbake omsorgen for barna etter skilsmissen tidligere i år.

Drapene ble oppdaget onsdag etter at arbeidskolleger av Jim ringte politiet og fortalte at han ikke hadde dukket opp på jobb.

Jim kom ut da politifolkene banket på. På spørsmålet om han hadde det bra, «hang han med hodet, la hånda for munnen, ristet på hodet og svarte \'Nei, det har jeg ikke\'».

Han åpnet så døra ytterligere, falt ned på golvet og begynte å mumle. Politifolkene oppdaget da de tre kroppene som lå på stuegolvet.

DREPTE BARNA SINE: Jim Junior Nice (33).