MYE TID PÅ FACEBOOK: Jenelle Potter brukte ekstremt mye tid på Facebook, sier politiet. Faren hennes og en annen mann drepte et par som fjernet henne som venn på nettstedet. Foto: REUTERS/Michael Dalder
MYE TID PÅ FACEBOOK: Jenelle Potter brukte ekstremt mye tid på Facebook, sier politiet. Faren hennes og en annen mann drepte et par som fjernet henne som venn på nettstedet. Foto: REUTERS/Michael DalderVis mer

Drepte Billy og Billie da de slettet datteren som venn på Facebook

- Dette er totalt meningsløst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Paret Billy Clay Payne Jr. og Billie Jean Hayworth fra Tennessee i USA ble forrige måned drept etter at de valgte å fjerne Jenelle Potter som venn på sine Facebook-profiler.

Potter, som er i slutten av 20-åra eller begynnelsen av 30-åra, skal ha blitt rasende da hun oppdaget at hun ikke lenger var venn med paret på nettstedet. Politiet har nå pågrepet og siktet Potters far og en annen mann for drapet på paret.

Mennene skal ha dratt hjem til Payne Jr. og Hayworth for å drepe dem. Begge ble skutt i hodet og Paynes strupe var kuttet over. Parets åtte måneder gamle baby ble funnet i morens armer etter drapet, men var ikke skadet.

- Mye tid på Facebook Det lokale politiet er rystet etter det grusomme drapet.

- Dette er det verste jeg noen gang har sett i løpet av mine 27 år som politimann. Vi har jo hatt drap tidligere, men ikke som dette. Dette er virkelig meningsløst, sier sheriff Mike Reece til nyhetsbyrået Reuters.

Marvin Enoch Potter (60) og jamie Lynn Curd (38) ble arrestert på tirsdag og siktet for overlagt drap i Mountain City på onsdag. Jenelle Potter er ikke siktet i forbindelse med drapet.

Trakkasert flere - Har du gjort deg til uvenn med Jenelle har du gjort deg til uvenn med faren hennes også, sier Reece, som også forteller at Jenelle bor hjemme hos foreldrene og tilbringer mesteparten av dagen på Facebook.

Politiet opplyser at drapet ikke er den første voldshendelsen relatert til aktiviteter på Facebook. I Texas ble en mann anklaget for å ha banket kona fordi hun ikke «likte» Facebook-oppdateringen hans hvor han hadde skrevet at det nå var ett år siden moren hans døde.

I fjor ble en kvinne arrestert i Iowa etter å ha satt fyr på en venns garasje etter at han slettet henne som venn på Facebook. Reece forteller også at Jenelle Potter flere ganger har blitt anklaget for trakkasering etter at personer har blokkert henne eller fjernet henne fra Facebook.

- Vi kan trygt si at det ligger mer bak enn bare dette Facebook-problemet. Jeg skulle ønsker jeg kunne si mer om hva som faktisk har skjedd, men det er veldig mye rykter ute og går nå, sier R.O. Smith, Curds advokat til Reuters.

Curd skal være tremenningen til ett av ofrene.