Drepte broren med brødkniv

Den 14 år gamle jenta hadde på seg halloween-maske da hun stakk ihjel broren sin i morges. Deretter stakk hun av i familiens bil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den danske jenta fra Hundested er etterlyst av politiet. I 6-tida i dag morges stakk hun sin 18 år gamle bror ihjel, trolig med brødkniven, melder det danske nyhetsbyrået Ritzau.

6.13 våknet faren av bråk og uro fra sønnens rom. Han gikk inn i værelset og fikk se datteren begå ugjerningen. Hun hadde på seg en blå kjeledress og en halloween-maske, og satt overskrevs over broren. Hun skal ha stukket ham gjentatte ganger med en kniv, opplyser politiet i Fredrikssund.

Faren forsøkte å hindre drapet, men pådro seg istedet flere kuttskader i armene og hodet. Gutten døde av skadene på vei til sykehuset 20 minutter etterpå.

Stakk av

Før faren rakk å reagere, tok 14-åringen familiens bil og stakk av.

Biljakt

Kort tid etter at hun stakk av, ble bilen observert på en parkeringsplass i Hundersted.

Men da politiet skulle pågripe henne på parkeringsplassen i 12-tida, låstehun dørene, skrudde opp musikken og raste avgårde. På en landevei krasjet hun med en annen bil. Biljakten ble supplert med en tredje politibil. Politiet kjørte forbi jenta, som deretter kjørte inn i politibilen bakfra.

Til slutt klarte politiet å stoppe 14-åringen og pågripelsen skjedde uten videre dramatikk.

Jenta skal ha store psykiske problemer, og har vært under oppsyn fra sosialmyndighetene i lengre tid. Men hun har aldri vært innlagt for sine psykiske lidelser.