Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drepte døtrene for å fri dem for verdens ondskap

Egypteren Abdel Nasser Ibrahim Mahmud stakk ned og drepte fire av sine sju døtre for å spare dem for denne verdens umoral og ondskap. Nå står han for retten og risikerer dødsstraff.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mahmud er 47 år gammel og arbeider som muezzin, det vil si at han roper inn til bønn fra den lokale moskeens minareter. Ifølge politiet kom han en dag hjem fra denne tjenesten, snek seg inn på døtrenes soverom og stakk fire av dem i hjel.

De tre andre i søskenflokken som talte sju jenter i alderen fra tre til femten år, ble alvorlig skadd i angrepet. - Jeg drepte dem fordi jeg ikke liker pikebarn og heller ville hatt en gutt, skal Mahmud ha sagt ifølge en nabo som snakket med ham etter drapene.

- Det gikk litt innpå meg da jeg drepte en av jentene - Aisha, som jeg var veldig glad i. Men jeg trøster meg med at nå er hun fri fra denne verdens ondskap og prøvelser, sier han nå ifølge lørdagens egyptiske aviser.

Selv har han ikke vist tegn til anger under rettssaken i Sohag rundt 300 kilometer sør for Kairo, i det som regnes som en av Egypts mest avsidesliggende og tilbakestående regioner. Mahmud sier han ikke er redd for å bli hengt, og at han kanskje blir frikjent. (®NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media