Drepte fire av sine egne barn - datter (15) berget besteforeldrene

Kritisk skadd - fikk ringt politiets nødnummer.

MOBIL OG PISTOL:  Drapsmannen bak familiemassakren utenfor Houston forhandler med politiet før han overgir seg: med mobiltelefonen til det ene øret og pistol til det andre. Foto: Brett Coomer, Houston Chronicle/AP/NTB Scanpix.
MOBIL OG PISTOL: Drapsmannen bak familiemassakren utenfor Houston forhandler med politiet før han overgir seg: med mobiltelefonen til det ene øret og pistol til det andre. Foto: Brett Coomer, Houston Chronicle/AP/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mannen i 30-årene som ble pågrepet i morges norsk tid etter skytemassakren utenfor Houston i Texas, drepte fire av sine egne barn og to voksne familiemedlemmer der barna bodde.

En 15 år gammel storesøster til de fire drepte ble selv alvorlig skadd, men greide å avverge flere drap. Hun fikk ringt nødnummeret 911 og fortalte at faren var på vei til en restaurant der besteforeldrene jobbet for å drepe dem også.

Drapsmannen og barnas mor var separert, og en opprivende kamp om foreldrerettigheter kan ha vært bakgrunn for tragedien, skriver flere amerikanske medier.

Mor bortreist De fem barna bodde hos sin mor, og de var hos et vennepar av familien mens mor var bortreist. Det var ved 19-tiden lokal tid onsdag kveld at barnefaren dukket opp med våpen i deres hjem i Spring, om lag 30 kilometer nord for Houston.

Han skjøt og drepte to sønner, tre og 14 år gamle og døtrene på sju og ni i tillegg til det voksne paret i huset, en kvinne (33) og mann (39).

Tre av barna ble funnet døde i huset. Det fjerde barneofferet døde seinere på sykehus, der den 15 år gamle eldstesøsteren ligger kritisk skadd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer